Acumulatori buni pentru mouse wireless

Nu sunt o fana foarte mare a mouseurilor wireless insa de voie de nevoie am cumparat unul pentru laptop deoarece imi era foarte incomod sa scot mouseul cu fir atunci cand mergeam undeva cu laptopul.

Am incercat mouseul wireless si acasa la desktop insa nu m-a prins. Poate nu o fi el cel mai performant mouse (este exact acesta de aici) insa spre deosebire de cel cu fir nu este atat de precis, se misca putin mai incet desi am reglat si finisat cat am putut acele setari. In fine, sa revenim la acumulatori πŸ™‚

Acumulatorii au fost o alta problema in exprienta mea cu mouseurile wireless deoarece tineau foarte putin. Am incercat cu baterii care mai de care si nu tineau mai mult de o saptamana. Mi se pare putin cam absurd sa dai 5 lei pe o baterie si sa te tina o saptamana…

PONT: vezi care sunt cei mai cautati acumulatori pentru mouse din catalogul emag.

Intr-un final mi-am zis ca ar fi bine sa-mi cumpar niste acumulatori si citind pe unde am apucat discutii despre acumulatori buni pentru mouse, am ajuns sa cumpar acumulatorii Duracell AAK2, R6, 2400mAh.

I-am luat de vreo 5 luni de acum si pot sa zic ca pana in acest moment si-au facut treaba foarte bine si chiar isi merita banii. Ma bucura si faptul ca nu si-au pierdut din capacitatea de a mentine energia electrica dupa cum am inteles ca se intampla la acumulatori. Probabil vor incepe sa dea si ei semne de oboseala ceva mai incolo, ramane de vazut.

Sfat si concluzie personala: daca folositi frecvent mouseul wireless, neaparat cumparati-va niste acumulatori. Pot fi ei Duracell AAK2, R6, 2400mAh sau un alt model (uite aici catalogul de acumulatori pentru mouseuri wireless), asigurati-va ca sunt decenti ca pret si au reviewuri pozitive si luati-I, deoarece pe termen lung va vor scuti de o gramada de bani, timp si de ce sa nu recunoastem frustrari deoarece cand ne e lumea mai draga si avem mai multa treaba ni se intampla sa se termine acumulatorul la mouse. Cateodata e si mizeul noptii, iar bateriile de la ceas, telecomanda si ce mai avem noi prin casa nu sunt niciodata suficient de tari cat sa ne asigure cateva ore de lucru.

Cu acumulatorii e ceva mai usor deoarece ai intotdeauna 2, unul β€œpus la treaba” si altul incarcat, iar daca se intampla sa nu ai nici unul incarcat in 30 de minute ii incarci pe amandoi si nu mai ai probleme o perioada.