CUMPARATURI // PRODUSE COMANDATE DE PE NET

Ieri am fost matinală ca să am timp să fac poze pentru această postare dar și pentru a scrie conținutul articolului. Vineri am primit coletul de la Paradisul Verde și am vrut să apuc să fac poze produselor înainte să intru în ele și să nu mai am apoi ce poza.

Am plasat comanda miercuri iar vineri a intrat în posesia mea. Din păcate mai aveam alte două produse pe listă însă am fost contactată telefonic pentru a fi informată că acestea nu mai erau pe stoc. ”Nu-i bai!”, mi-am zis. Doar vreau să mai cumpăr și altă dată așa că sper ca atunci să am mai mult noroc.

Mi-am făcut un stoc generos de batoane Ma Baker. Le-am mai testat și mi-au plăcut foarte mult. Sunt foarte sățioase și în general împart un baton în două pentru că mi se pare că e prea dulce pentru a fi consumat dintr-o bucată. Vestea bună pentru vegani este că acest produs este perfect și pentru ei. Pe fiecare ambalaj fiind menționat: Wheat Free, Vegetarian & Vegan. Un alt plus ar fi că există o mulțime de variante pentru aceste batoane: cu cocos, fistic, alune, nuci, mango, mere dar și altele. Prețul pentru o bucată este în jur de 4.5 ron. Vă invit pe acest link pentru a vedea gama completă.

Vă povesteam cândva că mi-am cumpărat ”Măciniș pentru lăptic” de la Solaris. Iar dacă varianta cu mei nu îmi e deloc pe plac, cea cu 8 cereale m-a cucerit de la prima degustare. De multe ori îl fac simplu dar uneori parcă vreau să îi adaug ceva în plus. Din acest motiv am cumpărat piure bio de mango + mere. Mi-ar fi plăcut să îl testez și pe cel de pere dar sper să nu mai dureze mult până atunci. Încă nu l-am testat așa că nu știu ce gust are. Dar voi pune o poză pe Instagram după ce îl voi încerca. Prețul e de aproximativ 6 lei pentru două cutiuțe. Pentru detalii accesați acest link.

Până de curând nu auzisem de marca Hiper Ambrozia. Am căutat pe Google și am descoperit câteva produse interesante. Dintre acestea biscuiții mi-au captat atenția cel mai mult timp. Înainte cumpăram biscuiți de la Solaris însă am vrut să mai încerc și altceva. Așa că am comandat 3 variante: biscuiți cu cacao, biscuiți cu merișor și cocos și biscuiți cu nucă și orez. De menționat este și că acești biscuiți pot fi consumați și de către persoanele vegane sau de cele care țin post. Accesați pagina 2 (aici) și pagina 3 (aici) pentru gama completă.

Ultimul produs este unul de care eram foarte încântată să îl încerc. Citisem despre proprietățile lui și chiar am fost impresionată. Am înțeles ca ar fi un miracol pentru sistemul imunitar și cum suntem în sezonul răcelilor mi-am spus că ar fi o investiție buna. Recunosc ca am fost speriată de părerile citite pe alte bloguri. Deși toată lumea îi lăuda calitățile, un dezavantaj era comun: gustul. Dar mi-am zis că nu are cum să fie atât de rău. Ieri a fost prima zi în care l-am încercat. Tot ce pot spune e ca toate fetele au avut dreptate, are un gust… și îmi pare rău ca trebuie sa spun asta, neplăcut. Deși am dat și unei rude să încerce și nu a avut reacția mea. Deci ține de gusturile personale.

Cred că voi încerca sugestia de pe ambalaj, sa amestec lăptișorul cu miere. În caz contrar voi fi nevoită să îl utilizez în scopuri cosmetice. Problema nu ar fi ca iei o linguriță de lăptișor, înghiți și gata. Trebuie lăsat să se dizolve sub limbă, timp în care gustul trece de la acrișor la un gust insuportabil. Din fericire am citit pe blogul Andreei despre lăptișorul de matca în varianta cu gust de mango. Îmi place acest fruct și cred că ii voi da aceluia o șansă. Găsiți aici postarea ei. Partea bună e ca mai rău decât lăptișorul de matcă pur crud nu are cum sa fie. Dacă sunteți totuși curioase să îl încercați cu miere sau în tratamente cosmetice, îl puteți cumpăra de aici.

Cam atât pentru astăzi. Sunt curioasa dacă ați testat măcar unul dintre produsele prezentate mai sus. Dacă nu, pe care v-ar interesa sa îl încercați? De asemenea, ați utilizat vreodată lăptișor de matcă? Dacă da, ați preferat o cură internă sau ați ales să îl folosiți în preparatele cosmetice?