Detoxifierea de primavara

Dupa cateva luni de iarna,timp in care ai consumat mai multe calorii,sport nu prea  ai facut,intri cu puteri diminuate in sezonul de primavara. Ai cateva kilograme in plus si parca ai pierdut ritmul normal de viata. Te doare capul,te misti mai greu,respiri superficial,nu rezisti la mersul pe jos si nici la efortul fizic. Incepe sa consumi mai multe legume si fructe de sezon,pentru ca ele te ajuta sa elimini din toxine,bea apa-care te va ajuta la accelerarea metabolismului-si a pierderii in greutate.

Detoxifierea cu Colon Help

Eu efectuez detoxifierea de primavara cu Colon Help,ce se gaseste in toate farmaciile,un fel de tarate cu vitamine,ce au rolul indepartarii rezidurilor neevacuate din colon.Dimineata,pe stomacul gol,iau doua linguri de continut,cu iaurt,fara a mai avea nevoie de alta alimentatie la micul dejun.Continui cu fructe ,legume si miscare,cel putin o ora pe zi.Sunt sigur ca aceste masuri ma ajuta la pierderea in greutate,la eliminarea toxinelor,la recastigarea vitalitatii,a bunei dispozitii si sanatatii.Nu exista solutii miraculoase pentru pierderea in greutate,totul se efectuiaza usor,cu portii mici,dese,consum de apa,de legume si fructe,cu lingura mai goala si dusa de mai putine ori la gura.

Complex vitamine,generalitati.

De ce avem nevoie de complex vitamine?

Unde gasim surse alimentare de complex vitamine? Un rol important pentru organism il au vitaminele,ce au o contributie deosebita la generarea energiei in corp. Cu totii am auzit de vestitul complex B de vitamine,foarte utile organismului,alaturi de vitaminele A,C,D,E,K. Datorita alimentatiei deficitare,noi nu mai putem lua,din ceea ce mancam,minimum de vitamine.

Mancarea este congelata,procesata,transportata pe mii de kilometri,timpul este din ce in ce mai scurt pentru a-ti putea asigura o mancare sanatoasa din cauza activitatii zilnice,astfel ca-ti lipsesc vitaminele necesare organismului tau. Prin lipsa vitaminelor vei incepe sa ai dureri de cap,insomnii,etc. Hrana completa,necesara organismului ,trebuie sa cuprinda si vitamine naturale si suplimente nutritive.

Fii atenta la starea ta de sanatate,eventual fa-ti analize si vezi ce-ti lipseste pentru functionarea corespunzatoare a organismului tau. Unde gasim sursele alimentare?Desigur,in alimente proaspete,consumate corect,zilnic si nu ocazional.”Esti ceea ce mananci”-spune o veche filozofie indiana. Aportul suficient de vitamine necesare organismului este foarte important,deoarece,in lipsa lor scade imunitatea corpului tau. Vitaminele in stare vie sunt legumele,fructele,sucurile proaspete,precum si pastilele cu denumirea specifica B,A,C,D,E,K.-suplimente naturale nutritive. Organismul retine atat cat are nevoie.Cu cat avansam in varsta,cu atat mai mult avem nevoie de ele,deoarece uzina vie -ce este propriul nostru organism,se uzeaza in timp si nu se mai poate apara in suficienta masura.