Faceti ce vreti, dar mie sa nu-mi luati merele din fata!

Sunt un fan total al merelor.Nimic nu ma bucura mai mult decat consumul de mere,la orice ora din zi si mai ales dimineata,inainte de orice alta hrana.Somacul se invioreaza,parca respira si se destinde.Curat douazeci de mere,mananc vreo cinci intre timp si cu tot atatia morcovi,facem la storcator,un suc nemaipomenit.Se poate adaiga si sfecla si alte genuri de fructe.Continutul este inegalabil,in vitamine,minerale,fitonutrieni,fructoza,etc.Eu nu consum decat acest zahar,din fructele consumate.

Marul de aur si silueta trasa prin inel

Este o stransa legatura intre cele doua.Consumati mere si beti apa.Mai luati si cate un patratel de ciocolata neagra.Mancati frugal dor si cand va este foame.Asa veti fi zana din poveste.cu merele de aur in obrajori,ca doi bujori.

Cum ne ajuta fructele sa ne simtim bine?

De ce sa mancam fructe pe stomacul gol? Calitatile si importanta fructelor pentru organism. Nutritionistii recomanda consumarea fructelor pe stomacul gol,dupa gimnastica de inviorare si dus. Fructele contin fructoza si apa,acest lucru determinand hranirea si curatirea pe interior a organismului.Fructele se digera in intestinul gros,motiv pentru care se consuma primele.Consumand inainte alte produse,pana cand ajung fructele in intestinul gros fermenteaza,producand balonare.

Poti prepara un suc proaspat din fructe,iar acesta este cu mult mai bun decat cel din comert,pentru ca nu contine zahar si conservanti. Datorita faptului ca fructele contin bioflavonoide ,acestea ne protejeaza contra bolilor de inima,impiedicand ingrosarea sangelui.

Avantajele consumului de fructe pe stomacul gol:

  • fructele consumate pe stomacul gol ne dau energie;
  • dupa zece zile se pot vedea efectele benefice;
  • intaresc vasele capilare;
  • se absorb usor si curata organismul.

Incercati aceste recomandari si veti fi pe deplin multumiti