Iubirea..

Cateodata stau intinsa cu ”aripi de vultur” deschise si privesc spre cer, spre adancul lui. Acolo unde albastrul devine curcubeu si ma incalzesc cu dragostea Lui. E atat de frumos si de bine sa fii cu El, sa iti doresti sa fie doar pentru tine, sa ramai in dragoste pura.. Oamenii sunt oameni, sunt increzatori in ei fara constienta ca puterea nu e de la ei si apoi doresc o multitudine de lucruri care nu vor ramane peste nimeni. Vor trece si vor fi ramase doar urmele sterse in timp de vant si de ploaie.. 

Suntem ca o floare care se usuca in timp si nici macar mirosul nu ti-l mai amintesti, pentru ca traim intr-o lume a mirosurilor false si lispite de esenta pura.. Nu e dramatic, e infricosator sa nu traiesti cu dragoste si cu veselie pentru viata. As vrea sa intelegem ca dragostea despre care scriu nu este una care se transforma in ” intepaturi”  si se opreste ca si viata unui fluture, vorbesc despre iubirea eterna care te invaluie cu fericire deplina. Iubirea e mai mult decat un sentiment, mai mult decat o stare sau o lacrima, ea vibreaza cu responsabiliatea si increderea.

De ce atata suferinta si superficialitate in jur ? cand dragostea inseamna transparenta si sinceritate. Parem a fi fericiti, dar multi suntem departe de a cunoaste adevaratele sentimente. Privesc emotii si trairi si inteleg ca timpul nu iti aseaza dragostea in inima si in camin ci deschiderea spre intelegere, comunicare si liniste..

Pastreaza in tine o inima de copil si o privire sincera, care nu se va uita. Va fi o mostenire buna de lasat pentru cei care vor veni..

Matei 6:19-21

  ” Nu vă adunați comori pe pământ, unde le pot distruge moliile și rugina și unde hoții le pot sparge și fura, ci adunați-vă comori în ceruri, unde nu există pericolul să fie distruse de molii sau de rugină și nici să fie sparte sau furate de hoți. Ține seama de faptul că acolo unde-ți este comoara, acolo îți este și inima. ”

Prietenie la rasarit si la apus de soare..

Daca incep sa rad haotic, e din cauza ei, daca ma blochez ea ma completeaza, daca plang ea e langa mine. Nici nu puteam sa concep ca in viata asta nu va aparea.  E acea parte care ne lipseste tuturor, acea parte care vine sa ma readuca in gama in care cantam. E un fel de bucurie colorata, o stare inconjurata de bine, datatoare de viata, o energie cuprinzatoare, hranitoare, care nu raneste, ci vindeca. Langa ea dezvolt si cresc personalitatea mea si  mi-am promis sa am grija de ea, sa o respect, sa fiu responsabila, sa o cresc mai mult si mai mult in fiecare zi. Ea nu apare peste noapte si dispare brusc, fara nici un resentiment. Stiu ca e acolo si va ramane chiar si atunci cand voi avea alt rol in viata asta.  Sunt dispusa, sa gresesc, sa accept, sa ma corectez si ma modelez in functie de ea. E vie nu pentru ca i-am cerut eu, ci pentru ca e adevarata si am hranit-o asa cum ne hranim noi. Da, despre ea vorbesc.. E prietenia !

In intimitate, la fel ca si in prietenie adevarata, suntem goi si liberi sa marturisim cine suntem, sa ne dezvaluim ranile si bucuriile emotionale, spaimele si barierele vietii. O prietenie inseamna iubire, iar “reziduurile” vietii precum orgoliul, mania, invidia, si indiferenta trebuie uitate. Asadar, pastrati si mentineti prietenia cu efort si cu dragoste langa voi. E tot ceea ce va ramane peste ani..

Si spuneti mereu : ” Sunt iubit  pentru ca sunt iubire ” !