Laptop Colorat – Un laptop pentru fiecare

Chiar daca smartphone-urile au prins la public foarte bine si sunt extrem de utile, din punctul meu de vedere nu vor putea inlocui niciodata laptopul. Imaginati-va doar cum ar fi sa fiti nevoiti sa scrieti un document de cateva zeci de pagini pe smartphone sau cum ar fi sa va uitat la un film pe smartphone. In fine, pentru mine si pentru multi dintre voi, necesitatea unui laptop este incontestabila.

Ce fel de laptop ne trebuie? Un laptop colorat?

Am observat ca fetele in general atunci cand isi achizitioneaza unul, cauta un mod special un laptop colorat. Nu va ganditi acum la tot felul de culori stridente si urate (chiar daca din pacate am vazut si astfel de laptopuri, care erau mascarite in ultimul hal cu tot felul de abtibilduri) ci la acele laptopuri colorate, care arata impecabil. Uitati mai jos cateva astfel de exemple: Acestea, plus multe altele le puteti gasi in catalogul de aici de la eMag.

Ce facem daca avem nu avem un laptop colorat?

Daca nu aveti un laptop colorat si totusi va doriti unul insa nu doriti sa il schimbati nici pe cel vechi, puteti cauta pe Internet niste stickere pentru laptopuri. Sunt cateva magazine specializate care apar chiar in primele rezultate in Google si care au cateva sute de stickere pentru laptopuri pentru toate preferintele. Daca va faceti griji cu privire la calitatea stickerelor, nu prea aveti de ce deoarece acestea sunt foarte ok. Stiu persoane care si-au lipit sticker de peste 3 ani si arata inca foarte bine.

De unde sa cumparam laptopuri colorate?

Recomandarea mea pentru achizitia unui laptop merge catre emag.Vezi tot catalogul de laptopuri eMag

Ii recomand deoarece au cam cele mai bune preturi din Romania dar sunt si foarte seriosi atunci cand vine vorba de garantie si retur. Spre deosebire de alte magazine online care din pacate atunci cand ai nevoie sa faci un retur sau sa soliciti o garantie invoca tot felul de motive numai sa te gaseasca pe tine vinovat si sa nu isi faca datoria, cei de la eMag le accepta fara nici o problema. Un alt magazin de unde ai putea gasi un laptop colorat la un pret acceptabil ar fi Altex. Nu am experiente cu magazinul lor online, insa fiind sub sigla Altex banuiesc ca sunt si ei seriosi, chiar daca magazinul lor nu pare chiar atat de performant si modern precum cel al eMag.

Vezi catalogul de laptopuri Altex si fa o comparatie de preturi cu cel de la eMag la laptopurile care te intereseaza pe tine. Vad si aici cateva modele de laptopuri colorate foarte interesante.