Mamici, ramaneti cochete!!!

Suntem mame, asa ca de multe ori uitam de noi, ne alocam din ce in ce mai putin timp. Dupa ce apare un strengarel in viata noastra, toata atentia si energia se indreapta spre el. Accesoriile ne dau viata “tinutei”si ne pastreaza admiratia si starea de bine.

Simona, ne ajuta sa ne accesorizam in cel mai placut mod, cu coliere ecologice, handmade si 100% sigure pentru strengareii purtati in brate. Aceste coliere cu dubla intrebuintare, sunt create cu pasiune pentru mamici si pitici, putand fi folosite cu succes si ca jucarie naturala de dentitie. Pe pagina de facebook a Simonei,”I-made by Simona Lungu”, puteti gasi si alte accesorii handmade pentru cei mici.

Colierele create de Simona sunt un cadou perfect pentru orice mamica, viitoare mamica, proaspata mamica sau pentru orice fetiță. Sunt potrivite pentru mamele care alăptează și pentru bebelușii lor. Îi ajută pe cei mici să își dezvolte capacitățile motorii. Se potrivesc și atunci când vă purtați bebelușul în wrapuri, slinguri, marsupii și alte mijloace de purtare.

Produsele sunt confecționate din lemn natural și din fire ecologice, cu multă dragoste și pasiune. Simona, ne ajuta sa ramanem deosebite si in rolul de mama!!