Nokia Morph

M-am decis astazi sa va arat putin din latura mea tehnica sau tehnologica. Am observat umbland prin blogosfera, ca posesorii de bloguri personale sunt predominant “umanisti”, cei “realisti” optand pentru bloguri tematice.

Eh, ca sa nu mai lungesc introducerea, pe langa activitatile mele zilnice imi place sa fiu si in pas cu tehnologia.  Nu stiu cat de mult va va interesa articolul, dar pe mine ma fascineaza. Vom vorbi azi de conceptul NOKIA MORPH. Arata cel putin ciudat si la prima vedere nici n-ai zice ca e un telefon.

Tehnologia folosita in realizarea gadgetului (nanotehnologia) este capabila sa faca acest mobil sa se curete… singur. Cei care aveti mobile cu touch-screen stiti ca este o problema cu degetele pe ecran. Se pare ca NOKIA s-a gandit la noi cei la care ne este lene sa scoatem betisorul.

Morph a eliminat necesitatea unei prize pentru incarcarea telefonului. Morph se incarca singur, cu energie solara. Bateriile sunt foarte mici si subtiri, dar rezista mai mult decat orice telefon aflat pe piata la ora actuala. Conceptul ofera utilizatorului posibilitatea de analiza a mediului inconjurator (poluare, umiditate), dupa cum spuneau chiar ei, acest dispozitiv poate sa iti suna daca trebuie e necesar sa speli marul inainte de a-l manca.

Acum pentru doamne. Sunt convinsa ca aveti o blua frumoasa cu un imprimeu  Si, la fel de bine stiu ca v-ati dori sa aveti un accesoriu care sa se potriveasca. Pe langa celelalte avantaje ale telefonului, acesta poate fi folosit si ca… bratara. Faceti o poza imprimeului cu telefonul, impachetati-l si… gata! Aveti o bratara cu acelasi imprimeu.  Desi nu imi place sa postez clipuri youtube, e o ocazie speciala.