O noua jucarie preferata – de la Canpol Babies

Ieri la noi in ospetie a fost nenea Alex – seful lui tati… El a venit pentru prima oara la noi acasa si mami era foarte emotionata. Mai ales ca nu venea singur ci cu tanti Irina,tanti Ana si nenea Ianis. Asa ca mami a fost toata ziua ocupata cu menajul si gatitul. Iar eu… Eu, sincer sa va spun, mi-m facu olecuta de cap… I-am aratat mamichii cateva mofturi de dimineata, iar mai spre seara in general nu mi-a mai tacut gura. Mami nu stia ce sa-mi mai faca, ea nu-si dadea seama ca eu o vroiam pe ea numai pentru mine. Nu-mi placea s-o vad de la spate umblind de la agaz la chiuveta.

Acuma imi pare rau si de dimineata ii tot zambesc impaciuitor mamichii, dar toata aceasta experienta a avut si o latura pozitiva: am descoperit o noua jucarie! Ea zornaie si e foarte colorata. Numai aceasta jucarie m-a facea sa ma opresc de bocit. Pur si simplu eram tare curios sa inteleg cum producea ea acel sunet dulce! Mami spune ca jucarita e la Canpol Babies si ca mi-a adus-o nana Cristina cand a vent prima oara sa ma vada.

Canpol Babies este o marca poloneza si produce multe chestiute pentru copilasi. Sunt calitative jucaritele de aceasta marca, aproape la fel ca cele de la Chicco, dar la un pret mult mai convenabil.