PGD Digital S29 – ceas cu telefon ieftin

PGD Digital S29 este un gadget ce se adreseaza celor ce isi doresc un astfel de produs, dar nu au sau nu isi doresc sa dea o multime de bani pe acesta.

Este un smart watch ce vine la un pret foarte bun pentru un astfel de produs, face ceea ce se spune in descriere, dar ar putea fi evitat de unii pentru ca vine de la un producator chinez, iar acest lucru este egal, pentru unele persoane, cu lipsa calitatii, dar in acest caz nu se pune problema in aceasta maniera. Acum are 15% reducere (costa doar 312 lei). Verifica daca oferta mai este valabila.

Despre PGD Digital S29

PGD Digital S29 nu are un look iesit din comun, dar nici nu era nevoie si nici nu cred ca se astepta cineva la asa ceva, mai ales daca este luat in considerare pretul dar si ideea dupa care a fost creat. Carcasa este realizata din metal, iar bratara din silicon, culoarea este neagra, iar designul general este unul modern.

Un mare plus al ceasului PGD Digital S29 este faptul ca poate fi folosit si ca telefon de sine stator, avand nevoie doar de o cartela sim, iar pentru a avea o memorie mai mare poti sa ii pui un card de memorie. Acesta are de asemenea o camera foto, asa ca poti face fotografii oriunde fara a avea si telefonul cu tine.

PGD Digital S29 functioneaza foarte bine si ca smart watch obisnuit, care poate fi sincronizat cu un smart phone, indiferent de sistemul de operare pe care acesta il are (Android, iOS, Windows). Sincronizarea se poate realiza atat la nivelul agendei telefonice, asta insemnand ca nu mai este nevoie sa scoti telefonul pentru a cauta un contact, dar si la nivelul apelurilor telefonice, astfel putand sa contactezi direct de pe smart watch resprectiva persoana.

De asemenea poti si primi apelurile telefonice, pe ecranul ceasului fiind aratat numarul ce te apeleaza, iar tu ii poti raspunde direct de pe acesta. Dar din pacate, casca de care dispune ceasul nu este una care sa redea in totalitate sunetul, acesta auzindu-se destul de incet, insa daca nu efectuati sau primiti foarte multe apeluri nu ar trebui sa reprezinte un mare impediment.

PGD Digital S29 dispune si de alte sisteme si functii ce il fac interesant si atractiv, unul dintre ele este sistemul inteligent anti-pierdere care face ca indepartarea la mai mult de 10 m de telefon sa il activeze. De asemenea acesta are si un sistem de cautare a telefonului, dar si pedometru, alerta antisedentarism si o functie de monitorizare a somnului.

Pro PGD Digital S29

  • Poate functiona si ca telefon de sine statator
  • Este compatibil cu orice sistem de operare
  • Are sistem inteligent anti-pierdere si de cautare a telefonului

Contra PGD Digital S29

  • Casca cu care vine nu reda foarte bine sunetul

Concluzii si pareri

PGD Digital S29 este un gadget care are un raport calitate pret foarte bun, ce se adreseaza celor care isi doresc un smart watch dar nu vor sa cheltuiasca mult pe unul. Iar acestia nu vor primi doar un simplu smart watch ci ceva mai mult de atat, un dispozitiv ce poate functiona si ca un telefon de sine statator.