Instalatii de producere biogaz Germania

Energia electrica si termica obtinuta din gazul produs de instalatiile de fermentare face parte din categoria energiilor regenerabile sau asa numitei energii verzi.

Biogazul este un gaz produs din materie organica care contine mai mult de 50% metan. Pentru obtinerea acestuia se pot folosi atat materii prime vegetale (plante energetice), cat si reziduri animale sau reziduri din industria alimentara.

In domeniul acesta exista sute de producatori de centrale si instalatii de biometanizare si de echipamente high-tech. O buna parte din ele sunt instalatii de producere biogaz Germania, care se bucura de o recunoastere la nivel international,

In Europa numarul instalatiilor de acest tip este in continua crestere, existand in prezent circa 300 de instalatii care produc biogaz tratand apele reziduale industriale la inalta incarcatura organica.

Dezvoltarea acestei industrii de instalatii de producere biogaz Germania a fost posibila datorita calitatii superioare a produselor si a performantelor inalte de care au dat dovada producatorii germani.

Specialistii in domeniu sustin ca aceste instalatii de producere biogaz Germania sunt cunoscute ca fiind cele mai de calitate produse de profil, fiind recunoscute la nivel mondial atat de clienti cat si de echipele de specialitate.

In categoria instalatii de producere biogaz Germania sunt incluse urmatoarele sisteme de biogaz: instalatie cu canal tip plug-flow sau flux cu piston, instalatie cilindrica tip up-flow amestecat, instalatie tip super-flow pentru biomasa superdensa.

Experienta in domeniu de peste 10 ani a acestor instalatii de producere biogaz Germania le-a adus nu doar recunoasterea la nivel mondial, ci si premii prin care sunt certificate din punct de vedere calitativ.

Totul despre Instalatiile de producere biogaz franceze

Biogazul este un produs biodegradabil rezultat din fermentarea culturilor energetice si a resturilor organice din agricultura, industrie sau din zonele locuite de populatie.

In timpul fermentatiei, o mare parte din substantele organice sunt descompuse de catre bacterii si se transforma in biogaz.
In domeniul acesta exista sute de producatori de centrale si instalatii de biometanizare si de echipamente high-tech. O buna parte din ele sunt instaltii de producere biogaz Franta, care se bucura de o recunoastere la nivel international.

In Europa numarul instalatiilor de acest tip este in continua crestere, existand in prezeznt circa 400 de instalatii care produc biogaz tratand apele reziduale industriale la inalta incarcatura organica si circa 500 instalatii recupereaza biogaz cu ajutorul deseurilor urbane. Cele mai multe instalatii de acest gen sunt raspindite in Germania, Franta, Italia, Suedia, Austria si Danemarca.

Specialistii in domeniu sustin ca aceste instaltii de producere biogaz Franta sunt printre cele mai de calitate instalatii, Franta fiind campioana internationala la instalatii de producere biogaz de inalta performanta.

In categoria instaltii de producere biogaz Franta sunt incluse toate acele echipamente de tipul: instalatie cu canal tip plug-flow sau flux cu piston, instalatie cilindrica tip up-flow amestecat, instalatie tip super-flow pentru biomasa superdensa.

Aceste instaltii de producere biogaz Franta produc o energie introdusa in retea anual retribuita cu doar 0.5 Euro/ kWh, lucru care explica si extinderea redusa in sectorul agricol.

Spre deosebire de aceste instaltii de producere biogaz Franta, cele produse in Italia nu sunt subventionate de stat pentru constructii, insa se porneste de la un venit baza pentru vanzarea de energie electrica de 0.07 Euro/ kWh, la care se adauga un bonus de 0.05 euro/ kWh termic cedat pentru teleincalzire, Italia atingand un castig maxim total pe energia vanduta de 0.12 euro/ kWh.