REVIEW EXFOLIANT DE CORP // SABON

Am o pasiune pentru cosmeticele Sabon. Am câteva produse în colecţie şi astăzi vă scriu despre unul dintre acestea. Alegerea este una care nu a fost făcută cu prea multă dificultate şi veţi afla imediat de ce.

Oricât de mult îmi plac produsele lor trebuie să admit că nu cumpăr foarte frecvent de la ei. Şi asta din două motive: preţurile nu sunt tocmai cele mai accesibile iar al doilea motiv ar fi că mai toate produsele Sabon sunt foarte concentrate, fapt ce face terminarea lor destul de dificilă pentru că se folosesc cantităţi mici la o aplicare.

Exfoliantul de corp este unul dintre acele produse cosmetice despre care nu pot spune că îl cumpăr frecvent. De cele mai multe ori iau o mână de mălai sau zaţ de cafea şi gata exfoliantul. Dar profitând odată de Royal Passport day de la Sabon am decis să cumpăr şi exfoliantul de corp cu aromă de iasomie.

Ambalajul este sub formă de borcan de sticlă, ceea ce nu mi se pare cea mai bună idee pentru un produs pe care urmează să fie folosit pe lângă cadă. Formula exfoliantului este compusă din două părţi: sarea şi un amestec de uleiuri. Ideea este simplă, când luaţi sarea din borcan se va lua şi din ulei, masaţi pe piele (de preferat este să aveţi pielea udă pentru că va fi mai uşor să masaţi). Ca să scoateţi produsul din borcan puteţi să alegeţi varianta clasică, respectiv cu mâna sau puteţi opta pentru o linguriţă din lemn pentru exfoliant.

Parfumul de iasomie mi se pare extraordinar. Este feminin şi relaxant. Şi partea cea mai bună este că se păstrează pe piele şi după ce ieşiţi de la duş. Însă în magazinul celor de la Sabon puteţi alege dintre o gamă largă de arome. În plus, datorită uleiurilor din compoziţie pielea va fi foarte fină chiar dacă aţi putea crede că sarea vă va usca pielea. Iar exfolierea se face foarte bine. Cred că este formula ideală pentru un exfoliant întrucât particulele sunt suficient de abrazive, nu usucă pielea ba chiar este mai catifelată graţie uleiurilor.

Un astfel de exfoliant costă 98ron pentru 600ml. Un preţ cam mare, recunosc. Eu mereu am cumpărat acest produs când era la reducere şi vă recomand să faceţi acelaşi lucru pentru că nu veţi regreta. La preţ întreg probabil că nici eu nu l-aş achiziţiona decât ca un moft. Însă dintre toate produsele Sabon acesta cu siguranţă este preferatul meu. Link-ul către exfoliant este acesta.

Aţi încercat produsele Sabon? Aţi încerca(t) acest exfoliant? Ce părere aveţi despre produsul prezentat?