REVIEW – HAND CREAM + HAND SCRUB // SABON

În urmă cu aproximativ 2-3 ani mi-am achiziționat un card Royal Passport de la Sabon. Acesta vă aduce o serie de avantaje iar printre acestea se află și cadoul pe care îl primiți când vă sărbătoriți ziua de naștere. În 2015 am primit de la ei un set care conține o cremă de mâini și un exfoliant de mâini. Am amânat puțin utilizarea lor pentru că aveam deja alte creme de mâini pe lista de așteptare. Doream să îmi fac o idee corectă despre efectele ambelor produse așa că am vrut să le testez împreună.

Trebuie să fiu sinceră și să admit că un exfoliant pentru mâini este un produs pe care nu l-aș cumpăra dacă l-aș vedea în magazin. Mi se pare mai degrabă un moft și nu o necesitate. Cred că un scrub obișnuit își poate face treaba la fel de bine. Așa că am privit cu scepticism exfoliantul din set. Mi-am spus poate fi folosit în zilele acelea când scot la înaintare cosmeticele mai pretențioase și le folosesc pentru a transforma casa într-un spa.

Despre exfoliantul de mâini nu sunt prea multe de spus. Este un produs care nu mi se pare deosebit în mod special. Consistența aș putea să o descriu ca fiind o loțiune cu mici particule abrazive. Exfolierea este foarte delicată iar pielea rămâne fină după ce îndepărtați produsul de pe mâini. Modul de utilizare este simplu. aplicați cantitatea dorită pe piele, masați mâinile între ele și apoi clățiți cu puțină apă călduță.

Nu am fost prea corectă față de crema de mâini. Asta pentru că am început testarea având așteptări destul de mari în ceea ce o privește. Cremele de corp de la Sabon nu îmi sunt străine și pentru că îmi plac atât de mult am considerat că e firesc să îmi placă și crema de mâini. Parfumul este cel clasic. Bine, nu există denumirea ”clasic” ci patchouli, lavander, vanilla dar cine este familiarizat cu Sabon știe că acesta este parfumul cu care multi asociază acest brand. Produsul în sine nu mi se pare a fi special. Dacă acesta ar fi primul produs Sabon pe care l-aș testa nu cred că aș vrea să mai cumpăr și altele. Singurele plusuri pe care le găsesc pentru această cremă sunt ambalajul și faptul că nu lasă senzația de piele grasă sau lipicioasă. În rest nu m-a impresionat. Este o cremă banală, fără ceva special. Puteți să găsiți creme de mâini mult mai bune și mult mai ieftine.

Ambele produse pot fi cumpărate din magazinele fizice dar și din magazinele online. Link-ul către exfoliant este acesta iar pentru a accesa pagina de unde puteți achiziționa crema de mâini, click aici.

Pe final de postare cred că este potrivit să trag și câte o concluzie pentru fiecare produs.

  • Exfoliantul este un moft. Genul de produs pe care l-aș recomanda în cazul în care reducerea de preț este foarte mare ( minim 50%). În rest nu vă grăbiți să îl cumpărați. Este un produs bun dar nu revoluționar. Puteți să obțineți aceleași rezultate cu un exfoliant obișnuit.
  • Crema de mâini nu a fost un succes. Momentan folosesc o cremă de mâini pentru care am plătit 8 ron și care mi se pare mult mai bună. Voi scrie despre ea în zilele următoare. Cea de la Sabon nu mi se pare că este hidratantă iar pentru o piele foarte uscată va fi practic inutilă. Dacă vreți totuși să o testați vă îndemn să cumpărați varianta mini (cea prezentată de mine) și să nu vă grăbiți să luați varianta full-size.

Ce părere aveți de exfoliantul de mâini? Considerați că e inutil, un moft sau o necesitate?

În ceea ce privește cremele de mâini, care este preferata voastră?