Targul de vanatoare si pescuit

Duminica, 11 mai 2014, ne-am dus “inarmati” cu tricouri inscriptionate si cu multa iubire pentru toate fiintele la “Targul de vanatoare si pescuit” organizat la Bacau, targ impotriva caruia protestasem deja inainte de a incepe.

Am putut vedea cum cei mai multi vizitatori (in special barbati si baietei) erau extaziati de armele automate si semiautomate prezentate la un stand. Le luau in maini, tinteau cu ele, parea ca se simteau bine. Oare erau constienti ca astfel de arme ucid oameni, frati, surori, tati si mame, copii si batrani?

La alte standuri s-a putut observa piei de ursi, animale impaiate. Se faceau poze, exista o anumita stare de bucurie in ochii si pe buzele vizitatorilor uitand ca fiecare fiinta are dreptul la viata. Desigur, am facut si noi o poza cu aceste “deviatii” spunand clar mesajul: “NU UCIDE!”

 Dar pentru a acoperi toate aceste orori si pentru a calma mintea omului insetata de sange se afla acolo si un foarte frumos stand plin de picturi ale domnului Malic.

Scoala altfel

Marti, 8 aprilie 2014, Asociatia Iubim Natura va organiza doua evenimente minunate pentru cei mici.

Primul se va desfasura la Gradinita “Raza de soare”, intre orele 8.30-10.30 la grupele: Buburuzelor, Albinutelor, Florilor, Iepurasilor. Activitatea consta in realizarea de felicitari de Paste din materiale reciclabile impreuna cu copiii de la aceasta gradinita. Organizatori: Irina Suciu (Presedinte Iubim Natura) si Sebastian Muscalu (Vicepresedinte Iubim Natura). Si doua poze de la pregatirea evenimentului…

 Al doilea se va desfasura la Scoala “Ion Creanga” la clasa a II-a, intre orele 8.30-9.30. Se vor proiecta filmulete animate cu mesaj ecologist si se vor discuta cu elevii despre ce inseamna pentru ei a iubi natura. Pentru elevii care vor aduce maculatura la scoala spre a fi reciclata se vor da diplome..

Sa ne traiesti frumos

 Asociatia Iubim Natura ii ureaza: “Sa ne traiesti frumos”.

5000 de m asteapta cu nerabdare sa fie parcursi de “bicla lui Toni”. 28 de tineri defavorizati asteapta 5000 de euro. Poate ca este singura lor sansa pentru a reusi in viata. Aproape fiecare care citeste acest mesaj a avut sansa sa. Acum este datoria sa morala sa faca la fel pentru cei mai putin norocosi. Nu va ganditi ca nu aveti sa donati milioane. Sunt de ajuns si sume mult mai mici. Putin cate putin…

Regulament concurs

 1. Prezentul concurs de mesaje scrise se desfasoara in perioada 24.03.2014 – 04.05.2014.
 2. Zidul pe care se vor scrie mesajele are un total de 40 de placi. Dimensiunea unei placi este de 2/2 m.
 3. Fiecarei placi din cele 40 i se va atribui un concept (vezi lista aici).
 4. Concurentii pot alege unul sau mai multe concepte pentru care sa creeze unul sau mai multe mesaje.
 5. Mesajele pot fi atat creatii proprii cat si citate din oameni celebri.
 6. Nu se accepta mesaje xenofobe, rasiste, care indeamna la ura intre oameni de credinte diferite sau altele de acest tip.
 7. Mesajele prezentate pot fi realizate de unul sau mai multe persoane, precum si institutii scolare, firme, etc.
 8. Se admit in concurs si desene in combinatie cu mesaje scrise. Desenele nu trebuie sa se intinda pe mai multe placi ci sa fie reprezentate doar pe o singura placa. Fiecare concept cu desenul sau.
 9. Mesajele vor fi selectate in urma jurizarii de catre un juriu format din membrii Asociatiei Iubim Natura si reprezentanti ai Spitalului.
 10. Creatiile trebuie trimise pe adresa contact@iubimnatura.org. Acestea vor fi postate pe siteul Asociatiei (www.iubimnatura.ro).
 11. Creatiile vor fi jurizate in data de 05.05.2014. Creatiile alese vor fi puse in practica de catre castigatori ajutati de voluntarii proiectului si ai Asociatiei Iubim Natura.