Vacanta de Revelion – Unde ar trebui sa te afli?

La cumpana dintre ani fiecare isi doreste sa fie inconjurat de cei dragi si sa se bucure de magia sarbatorilor de iarna.

Vacanta de revelion reprezinta o perioada speciala dintr-un an deoarece trecerea dintre ani este un eveniment special.Alegerea locatiei este dificila intotdeauna.

Daca alegi un loc exotic, o plaja tropicala cu palmieri si temperaturi ridicate ai toate sansele sa te distrezi in mod inedit si sa ramai cu amintiri de neuitat.

Agentiile de turism au o oferta variata atunci cand vine vorba despre vacanta de revelion.In pachetul oferit clientilor agentiile includ nu doar cazare si transport, ci si mici surprize care sa tranforme vacanta de revelion intr-una de neuitat.

Locatie pentru vacanta de revelion

Ca si locatie pentru vacanta de revelion poti alege o statiune montana pentru a te putea bucura de un peisaj de iarna ca-n povesti.Acolo ai posibilitatea sa traiesti un adevarat pastel de iarna si sa savurezi fiecare moment.

Dansul fulgilor de nea si crengile brazilor incarcati de zapada te vor face sa traiesti cu intensitate intreaga vacanta de revelion.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea impletita cu dulcele ecou al colindelor si peisajul montan mirific vor transforma vacanta de revelion intr-o amintire de mare pret.Imaginea celor dragi langa un semineu, mirosul de brad, colindatorii si licarul instalatiei de brad vor completa vacanta de revelion si te vor ajuta sa simti bucuria sarbatorilor de iarna.O bataie cu bulgari si un ceai cald iti vor aminti de copilarie si iti vor umple sufletul de bucurie.

O alta varianta pentru vacanta de revelion este cea de la mare.Peisajul litoralului este preferat de multi turisti care iubesc marea, indiferent de anotimp.

Valurile marii si plaja pustie reprezinta pentru multi turisti un peisaj romantic.

Pentru cei care nu prefera marea simuntele si nici nu-si permit un revelion peste hotare exista si varianta din mediul rural.Un revelion la tara, acolo unde aerul curat si mancarurile traditionale sunt de neinlocuiteste preferat de multi turisti care isi regasesc echilibrul dupa un an agitat.Acolo, vacanta de revelion reprezinta un prilej de relaxare maxima si reculegere.