VORBIND CU TINE

Mă uit cam ciudat la tastatură. Am senzația că literele s-au schimbat între ele. N-am mai scris de mult timp și parcă am impresia că tot la fel de multe s-au întâmplat între timp. Aș vrea să vă spun despre toate evenimentele frumoase care s-au petrecut dar și despre cele care urmează. Dar momentan vreau să mai aștept. Mi-e puțin teamă că dacă încep să mă bucur prea tare și prea repede nu e bine. Între timp aș fi curioasă dacă reușiți să ghiciți despre ce este vorba.

În zilele ce urmează voi începe să public cum o faceam și înainte de pauză. Sunt câteva postări pe care le am în minte dar cea care va urma, vineri o voi publica, va fi despre ultima comandă plasată pe site-ul Okian. În drum spre mine se află o carte(printre altele) pe care o visez de mult timp. Cred că am să aud un cor de îngeri cântând când voi deschide pachetul. Persoanele care iubesc să cumpere cărți îmi vor înțelege reacția.

Tot la capitolul cumpărături am în plan să dau o comandă la FarmaciaTei. Caut un produs de curățare pentru ten, o cremă de față și un burețel Konjac pentru ten. Am tot citit despre aceștia (bureții Kojac) încât am zis că ar fi cazul să testez unul. Sunt curioasă, voi folosiți așa ceva? M-ar interesa câteva păreri. Cât despre produsele cosmetice…mă gândeam să încerc produsele de la Ivatherm pentru piele sensibilă. Am mai auzit că și cele de la Bioderma ar fi bune dar nu știu exact ce să cred. Ceva opinii despre una dintre game?

Știu, cam multe întrebări într-o singură postare. Dar știți cum e între prietene, nu vă mai vedeți/auziți de mult timp așa că aveți o mie de întrebări.